تلاش برای پیدا کردن دکتر روانشناس خوب به زحمتش می ارزد. چون روان درمانی فرایندی طولانی و پرهزینه است. سهل انگاری در انتخاب دکتر روانشناس (روانشناس بالینی خوب) باعث می شود وقت و هزینه شما هدر رود و شما را به درمان و حل مشکل تان ناامید کند.
اما ملاک های یک روانشناس بالینی خود چیست؟
یکی از راه های انتخاب روانشناس خوب یا روانشناس بالینی، کمک گرفتن از اطرافیان و معرفی آن هاست. اطرافیان معمولاً بر اساس شنیده ها یا تجربه های خود، فردی را به شما معرفی می کنند. اما آیا واقعاً روانشناس بالینی معرفی شده برای شما مناسب است و می تواند به شما در حل مشکلتان کمک کند؟
همه می دانیم که افراد دربارۀ پدیده های مشخص، نظرات متفاوتی دارند و گاهی این نظرات بر اساس اصول مشخصی نیست و بیشتر سلیقه ای است؛ مثلاً برخی معتقدند بهترین اتومبیل، بنز است و برخی BMWرا بهترین می دانند! برخی طرفدار مسی هستند و برخی رونالدو! برخی رنگ های تیره را بیشتر می پسندند و برخی رنگ های روشن! اما به نظر شما انتخاب یک روانشناس خوب هم سلیقه ای است؟ آیا به اصول مشخصی نیاز ندارد؟
ادامه مطلب ...بسیاری از افراد بر این باور هستند که استعداد یابی فقط ویژه کودکان است و بزرگسالان نیازی به شناخت استعداد هایشان ندارند. شاید این طرز فکر از اینجا نشأت گرفته باشد که فکر میکنند بزرگسالان دیگر در مسیر زندگی و شغلی خودشان ثابت شده اند و استعداد یابی شدنشان دیگر تاثیری بر روند زندگیشان نخواهد گذاشت.
باید بدانید که این مدل فکری کاملا اشتباه است! بله درست است که استعدادیابی کودکان بسیار مهم تر است و تاثیرات بیشتری هم خواهد داشت؛ اما بزرگسالان نیز میتوانند با تست های استعداد یابی و تست کشف استعداد درونی شان ادامه زندگی را برای خود آرامش بخش و لذت بخش تر کنند. هر فردی در هر سن و سالی میتواند استعدادیابی شود و استعداد درونی اش را کشف کند. ممکن است فردی تا سن 40 سالگی در یک مسیر شغلی خاصی بوده باشد و بر اساس یک سری از شرایط و ویژگی ها قدم در آن شغل نهاده باشد. اما میتواند با شناخت استعدادش مسیر شغلی خودش را عوض کند و مسیری را انتخاب کند که استعدادش در آن است و حتی موفق تر هم عمل کند.
ادامه مطلب ...موفقیت در تمامی مقاطع تحصیلی به روش مطالعه افراد بستگی دارد ولی گاهی برخی افراد وقت کافی برای مطالعه دروس را ندارند و این موضوع باعث یادگیری ناقص آن ها و در نتیجه عدم موفقیتشان در امتحانات می گردد. یکی از راه های موفقیت در این امر داشتن یک برنامه درسی منظم و منسجم است.
ادامه مطلب ...دانش آموزان پایه نهم متوسطه اول در این مقطع تحصیلی باید ، مراحل مربوط به انتخاب رشته خود را انجام داده و رشته مورد نظر خود برای ادامه تحصیل را انتخاب نمایند . موضوع انتخاب رشته دانش آموزان مسئله ای است که وابسته به عوامل درونی و بیرونی بسیاری می باشد و در صورت انتخاب رشته نامناسب توسط دانش آموزان ، تاثیرات منفی و مخرب بسیاری بر آینده تحصیلی و حتی شغلی دانش آموز خواهد داشت.
ادامه مطلب ...پس از شرکت در آزمون سراسری و صدور کارنامه اولیه تمامی داوطلبان بر اساس مجاز بودن و یا مجاز نبودن در دوره های مختلف دست به انتخاب رشته کنکور میزنند .
به دلیل حساسیت زیاد این انتخاب رشته می توان آن را شوت آخر به سمت دروازه موفقیت دانست که میتواند ما را به گل پیروزی و موفقیت برساند و یا بلعکس !
برای داشتن انتخاب رشته ای عالی ، منطقی و ایده آل باید اطلاعات کافی درباره انواع دورهها ، انواع سهمیه ها ، نحوه گزینش بومی و کشوری ، زیر گروه های مختلف و رشتههای مربوط به هرکدام داشت .
داوطلبان بعد از صدور کارنامه اولیه در صورتی که مجاز به انتخاب رشته شده باشند حق انتخاب ۱۵۰ کد رشته محل در دورههای مختلف را خواهند داشت .
ادامه مطلب ...